Tynnyrisaunattynnyrisauna

Tynnyrisaunat valmistetaan profiiliin höylätystä 42 mm paksusta puusta. Vaakasaunat toimitetaan kokonaisina. Pystysaunat toimitetaan myös kokonaisina, paitsi päälikatto, joka toimitetaan elementtipaloista. Saunoissa on huopakatto valmiiksi asennettuna.

Saunassa on lauteet ja penkit valmiiksi asennettuina ja sisältöön kuuluu myös lasiluukullinen kiuas, piipun vesisäiliö, suojaeristetty piippu ja suojaelementit kiukaan ympärille ja lattialle. Sauna on mahdollista saada myös ilman kiuaspakettia, jolloin siihen voi asentaa sähkökiukaan (HUOM! sähkötyöt saa tehdä vain valtuutettu sähkömies). Maisemia voi ihailla lasiaukollisesta saunan ovesta. Vaakasaunoissa on lisäksi ikkunat molemmissa päädyissä.

Saunaan mahtuu löylyttelemään yhtä aikaa jopa kahdeksan henkilöä ja ne ovat pinta-alaltaan 5-12 m2. Sauna ei tarvitse kiinteää perustaa, koska se seisoo jalaksien päällä. Sijoita sauna kuitenkin tasaiselle alustalle esim. sepelille tai pihalaatoille. Saunat on käsitelty ulkopuolelta tervaöljyllä ja sisäpuolelta saunasuojalla. Sauna on mahdollista saada ilman ulkopinnan käsittelyä, mikäli haluat itse maalata tai käsitellä saunan ulkopinnan esimerkiksi samanväriseksi talon tai terassin kanssa. Voit käyttää saunaa myös vierasmajana.

 

Lataa tynnyrisauna esite (pdf)© 2014 Turun Fimex Oy